Daniel gillar: Att växa med ett växande bolag.

 

Daniel gillar: Att växa med ett växande bolag.

MEDARBETARE
2017-05-02

Daniel Falk, Redovisningskonsult Stockholm


För mig handlar det om att växa med ett växande bolag. Det händer hela tiden något och för mig som konsult är ingen dag är den andra lik.

Jag har jobbat på KlaraPapper i många år och jag är inte längre bara auktoriserad redovisningskonsult. Under ett par års tid var jag ansvarig för ett dotterbolag och numera är jag affärsutvecklingschef för KlaraPapper-bolagen.

Mitt jobb innebär bland annat att jag driver utvecklingsprojekt och utvecklar samarbeten med olika partners. Men framförallt stödjer jag andra konsulter i olika kundprojekt. Det kan exempelvis vara att förbättra rutiner genom att införa nya verktyg, eller att hitta nya sätt att hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet.

Det jag gillar mest med KlaraPapper är alla medarbetare. Den trevliga stämningen där alla får komma till tals och att det är många duktiga kollegor. Vi har också väldigt många spännande kunduppdrag. Mixen av allt det här tror jag är svår att hitta någon annanstans.