Elin gillar: Schyssta medarbetare och spännande uppdrag

Elin Ericson
 

Elin gillar: Schyssta medarbetare och spännande uppdrag

MEDARBETARE
2017-04-28

Elin Ericson

Elin Ericson, Redovisningskonsult Stockholm

Under min YH-utbildning till redovisningskonsult på Frans Schartau Handelsinstitut gjorde jag min praktik på KlaraPapper. Jag hade hört så gott om företaget av en tidigare kollega som haft sin praktik hos KlaraPapper och precis skulle påbörja en anställning här. Enligt henne var KlaraPapper det bästa företaget att få sin praktik på. Jag hade min praktik i totalt 20 veckor fördelat över höst- och vårtermin.

Jag kom in i uppdrag allt eftersom, hjälpte konsulter i deras uppdrag och kunde hela tiden fråga och lära. Frihet under ansvar – jag kunde sitta med mina bolag i lugn och ro. Det var otroligt lärorikt!

Jag tycker det är kul att man som medarbetare blir sedd och inkluderad. Att jag får förtroende att jobba i kunduppdrag och därigenom lär mig nya saker hela tiden. Men det allra bästa med att jobba här är nog kollegorna – alla är så vänliga och omtänksamma och jag är alltid glad att komma till jobbet.