Jobba hos oss
Vill du hjälpa kunder få ekonomisk klarhet i en miljö som präglas av trygghet, engagemang och utveckling? Då kommer du trivas hos oss på KlaraPapper.
Bli en del av vår vision
Med ett proaktivt och resultatinriktat arbetssätt och kraftfulla digitala verktyg hjälper vi företag att nå ekonomisk klarhet. Vi vill ge våra kunder kompetens och lösningar som inte går att få på annat sätt. Genom att på djupet förstå våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar hjälper vi till att bygga starka företag.
Kom in i värmen
Vår kultur bygger på tillit, kunskap och glädje. På KlaraPapper vill vi ständigt hitta nya sätt att stärka och utveckla våra medarbetare. Vi pratar ibland om ”KP-andan” – den stämning man känner av så snart man kliver innanför våra dörrar: varm, kunnig och välkomnande. Vi ser fram emot att träffas.
Väx med oss på KlaraPapper
Vi samarbetar med små, medelstora och växande företag som behöver stöd inom redovisning, ekonomistyrning och lönehantering, samt rekrytering och interimstjänster. För oss är det viktigt att både kunder och medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Vill du bli en del av vårt team?
Connecta med oss på Teamtailor
Aktuella rekryteringar och interimsuppdrag
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700