Ett bra samarbete gör arbetet enkelt och rätt

 

Ett bra samarbete gör arbetet enkelt och rätt

Filip Lundqvist, vd ThreeByOne Europe

Tid är ofta en bristvara, särskilt när ett företag arbetar över flera tidszoner. Tack vare KlaraPappers erfarenhet och kunskap om lön och bokföring kan Filip Lundqvist, vd på ThreeByOne Europe, lägga sin tid på uppgifter kopplade till hans egen spetskompetens.

ThreeByOne Europe är dotterbolag till ett australienskt företag och ansvarar för att distribuera och sälja tre klädvarumärken: Neuw, Abrand och Rollas i Europa. Filip Lundqvist är vd för företaget och hans ambition är att bygga ett starkt team. En stor del av vd-skapet innefattar ekonomin och att rutiner och lagar följs oavsett i vilket land som företaget är verksamt i. KlaraPapper arbetar som ett stöd för företaget och ser till att både löner och bokföring tas om hand.

– Vi vill såklart göra rätt och tillsammans med KlaraPapper blir det korrekt. Jag har en bra relation med min kontaktperson på KlaraPapper och vi kan vara både ärliga och transparenta mot varandra vilket gör arbetet enkelt, säger Filip Lundqvist.

I samband med att ThreeByOne Europe bytte affärssystem kunde KlaraPapper bistå med assistans och stöttning för att komma igenom processen. Tack vare KlaraPappers erfarenhet av olika system gick övergången smidigt. Med nya rutiner på plats fortsatte sedan samarbetet.

– Jag behöver hjälp av KlaraPapper nästintill varje dag. Jag är bra på strategisk försäljning, bygga långsiktiga relationer, etablera varumärken och forma effektiva team, men för allas bästa vill jag lägga mindre fokus på bokföring och där kan jag luta mig tryggt mot KlaraPapper som ger extraordinärt bra hjälp. Vi får även hjälp med rapportering mot olika myndigheter, vilket de hanterar mycket bra, säger Filip Lundqvist.

Eftersom företaget arbetar mot hela världen och olika tidszoner behövs både stor kunskap om regler i andra länder och flexibilitet. Genom att samarbeta med en rutinerad partner sparar ThreeByOne Europe värdefull tid som kan läggas på annat.

– Jag rekommenderar KlaraPapper varmt eftersom de är oumbärliga för mig. Utan dem hade jag inte haft tid att träffa min familj, säger Filip Lundqvist.

Om KlaraPapper

KlaraPapper erbjuder löne- och ekonomi­­tjänster, men vårt erbjudande sträcker sig längre än så. Vi drivs av att utveckla långsiktiga samarbeten där vi på djupet förstår våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar och därigenom kan hjälpa till att bygga starka företag.

Vi jobbar inom två huvudområden: redovisning och ekonomistyrning samt lönehantering och personaladministration. Inom dessa områden erbjuder vi hjälp med att förenkla, driva och styra. Lösningarna är flexibla och skalbara, vilket gör att vi kan samarbeta under många, många år. För oss måste det inte handla om ren outsourcing, det kan lika gärna vara att ni behöver en rekrytering, eller rätt kompetens på plats hos er.

Förenkla

Vi ser över vilka delar som går att digitalisera och effektivisera. Vi inför nya rutiner och digitala verktyg för att det ska bli enklare och mer tidseffektivt.

Driva

Vi hjälper till med att driva ekonomifunktionen löpande inom bokföring, fakturering, bokslut etc. Våra nyckelord är kvalitet, kunskap, och kundnära relationer.

Styra

Vi erbjuder kvalitativ rapportering och väl underbyggd rådgivning som ger bra underlag för att styra verksamheten mot lönsam och hållbar tillväxt.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.