Kunder
Från kandidat till anställd på tre veckor
”Jag visste vad som var på gång, var i processen vi var och vilket som var nästa steg.”
Från lovande kandidat till anställd på tre veckor
En smidig process med tät återkoppling ledde fram till en lyckad rekrytering med tre nöjda parter.
När Constant Clean behövde anställa en ny redovisningsekonom vände man sig till KlaraPapper, som tog hand om rekryteringen. En av kandidaterna som Ulf Appelgren på KlaraPapper kontaktade var Christian Lundén, som snart visade sig passa som handen i handsken på Constant Clean.

– Jag ville få användning för mina kunskaper och erfarenheter från tidigare tjänster, samtidigt som jag ville lära mig nya saker och bredda min kompetens, säger Christian.

Christian hade sett en intressant jobbannons på LinkedIn; arbetet liknade det han tidigare gjort, men skulle innebära en helt ny bransch och lite andra arbetssätt. Han sparade annonsen, men innan Christian hann återkomma till den ringde Ulf Appelgren som hade hittat hans profil med hjälp av rekryteringsverktyg på LinkedIn. Man hade en kort telefonintervju, och kort därpå en intervju via Teams. Därefter följde två intervjuer med Constant Clean.
Inför varje kontakt med arbetsgivaren fick jag tips och råd, vilket var jätteuppskattat.
Christian Lundén, Constant Clean
Efter varje kontakt mellan Christian och Constant Clean hörde Ulf Appelgren av sig för att stämma av hur det hade gått. Ungefär tre veckor efter det första telefonsamtalet blev Christian erbjuden tjänsten och skrev på anställningsavtalet.

Christian, som har varit med om rekryteringsprocesser som skett både i företagets egen regi och via rekryterare, upplevde att processen hade styrfart från dag ett.
Ibland är man på intervju och hör inget på två, tre veckor och får plötsligt ett samtal. Här kände jag att bollen var i rullning hela tiden. Jämfört med tidigare processer gick det här mycket smidigare.
Christian Lundén, Constant Clean
Efter några månader på Constant Clean kan Christian konstatera att det var rätt val: kompetensen som redovisningsekonom har breddats, kollegorna är trevliga och arbetet är utvecklande med en bra blandning av bekanta och nya arbetsuppgifter.
Jag kände hela tiden att jag visste vad som var på gång, var i processen vi var och vilket som var nästa steg.
Christian Lundén, Constant Clean
Vill du veta mer om hur rekryteringsprocessen fungerade för Constant Clean?
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700