Kunder
Rekrytering del av förändringsresa för Constant Clean
”Jag känner att vi har fått in exakt den profil som passar hos oss.”
Rekrytering del av förändringsresa för Constant Clean
Engagemang, återkoppling och kvalificerade kandidater – det var nyckeln till en lyckad rekrytering som gav mersmak.
Efter både god tillväxt och personalbortfall stod ekonomiavdelningen inför en förändringsresa och man behövde anställa en ny redovisningsekonom. Tack vare kontakter kom David Rylander-Leijon, vd på Constant Clean, i kontakt med Ulf Appelgren, affärsområdeschef för rekrytering och interimstjänster på KlaraPapper.

– Jag fick ett väldigt gott intryck av Ulf och KlaraPapper. Jag är CFO från början och har tidigare varit interimskonsult, så jag är både kostnadsmedveten och vet vad som finns på rekryteringsmarknaden. När jag pratade med Ulf kände jag att det fanns lite mer hjärta och engagemang än vad man brukar se annars. Det ser jag som oerhört viktiga egenskaper för att lyckas, säger David.

Constant Clean sökte en redovisningsekonom som kunde göra allt från löpande bokföring, avstämningar, moms och skatt till att stänga månadsbokslutet.
Det har varit en lugn och trygg process där KlaraPapper har levt upp till alla mina önskemål.
David Rylander-Leijon, Constant Clean
Processen präglades av en nära dialog, vilket gjorde att när nya önskemål dök upp under arbetets gång kunde man lätt göra anpassningar.

– Jag har hela tiden upplevt en bra återkoppling. Vi hade inte all tid i världen på oss och därför var Ulf noga med att hålla mig uppdaterad, varje fredag fick jag återkoppling kring hur allting fortskred. Det var en väldigt proffsig process, säger David.

Efter att ha blivit presenterad med tre kvalificerade kandidater, kunde Constant Clean erbjuda tjänsten till den kandidat som nu är företagets nya medarbetare på huvudkontoret i Huddinge. Men det verkar inte vara det sista tillskottet…

– Jag skulle vilja ha hjälp med ännu en rekrytering, så jag ska slå en signal till Ulf! säger David.

Med sitt omtag kring ekonomifunktionen står Constant Clean rustad för framtiden och man kan nu växa med vetskap om att verksamheten vilar på en trygg ekonomisk grund.
Det känns jättebra, och jag känner att vi har fått in exakt den profil som passar hos oss.
David Rylander-Leijon, Constant Clean
Läs mer
Om Constant Clean
Constant Clean grundades 1987 och säljer, monterar och ger service till biltvättanläggningar över hela landet. Man levererar även produkter och arbetar för att biltvättanläggningar ska vara skonsamma för miljön. Constant Clean är ISO 14001-certifierade och en del av initiativet Hållbar biltvätt.
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700