Outsourcing av lönehantering
& löne­administration

Vi gillar att göra bra företag bättre. Du får:

 • Flexibilitet och riskminimering
 • Rätt kunskap och kompetens när det behövs
 • En kostnadseffektiv och trygg lösning
Kontakta oss

Låt oss bli din löneavdelning. Fler och fler företag inser värdet av en duktig lönepartner. Om ni har tankar och frågor runt löneoutsourcing, tveka inte att kontakta oss!

Fyra anledningar att outsourca löner!

Förenkla

Vi ser över vilka delar som går att digitalisera och effektivisera. Vi inför nya rutiner och digitala verktyg för att det ska bli enklare och mer tidseffektivt.

Driva

Vi hjälper till med att driva ekonomifunktionen löpande inom bokföring, fakturering, bokslut etc. Våra nyckelord är kvalitet, kunskap, och kundnära relationer.

Styra

Vi erbjuder kvalitativ rapportering och väl underbyggd rådgivning som ger bra underlag för att styra verksamheten mot lönsam och hållbar tillväxt.

 
 • Kompetens

  På KlaraPapper arbetar vi alltid i team så när du outsourcar lönehanteringen till oss finns det alltid backup i form av konsulter som kan lönehanteringen för just ditt företag.

 • Kvalitet

  Svensk lönelagstiftning är relativt komplex och det finns många fallgropar för en oerfaren löneadministratör. Eftersom vi har över 20 lönekonsulter finns det alltid någon att fråga ingen konsult jobbar ensamt på sina uppdrag.

 • Kostnadseffektivitet

  En kostnadseffektiv lösning är viktigt för de allra flesta, och genom att använda rätt kompetens för rätt uppgift, får man en kostnadseffektiv lösning att outsourca lönehanteringen.

 • Koll på läget

  Vår förmåga att skapa bra rapporter från lönedata med analysverktyget Power BI – omsättning på medarbetare, kostnader av sjukfrånvaro och löneutveckling. I många fall kan det vara analyser som ger företag en konkurrensfördel, genom att man får bättre koll på vad som ofta är ens största kostnad – löner.

 
 

Så säger våra kunder

 

”Under en period när vi själva saknade resurser anlitade vi KlaraPapper för att sköta vår lönehantering. Samtidigt utvecklade deras konsult rutiner och rapporter för vår personaladministration – något vi har stor glädje av idag.”

– Susanne T-son, HR-chef, Utvecklingspedagogik Sverige AB

Läs mer om vårt löneuppdrag
hos Utvecklingspedagogik

”Det jag uppskattar mest med KlaraPappers lönehantering är den goda relationen och servicen. Vi får snabb återkoppling med hög kvalitet. Samarbetet har utvecklats i takt med oss – vi har växt från 15 till 150 medarbetare under de senaste åren.”

– Anders Ringhag, ekonomichef, Hestia Fastighetsförvaltning AB

Läs mer om vårt samarbete
med snabbväxande Hestia

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.