Låt oss bli din löneavdelning
Utveckla er affär med en kompetent och proaktiv lönepartner. KlaraPapper erbjuder ett partnerskap präglat av hög kunskap, trygghet och kostnadseffektivitet.
Varför arbeta med KlaraPapper?
Vass kompetens
Med oss har ni alltid tillgång till det som är aktuellt inom lön- och HR-området. Vi är certifierade och auktoriserade via SRF. Vi är engagerade och intresserade, med oss får ni en proaktiv partner.
Smart löneprocess
Med moderna digitala lösningar och flexibelt arbetssätt kan vi snabbt hitta en effektiv lösning som passar just er. Vi hjälper er också med nyckeltal, dashboard och BI-lösningar. Med goda rutiner och smarta verktyg blir er lönehantering kostnadseffektiv.
Trygghet & säkerhet
Vi tar ansvar för att löner blir korrekta och utbetalda i tid. Vi eliminerar sårbarhet i lönehanteringen genom att jobba i team och med utsedda backup-personer. Med oss kan ni i lugn och ro fokusera på er core business.
Vi arbetar i systemen Flex Lön, Flex HRM, Visma Agda PS och Hogia Lön Plus. Samtidigt är vi flexibla och anpassar oss efter era behov och kan integrera både nya och era befintliga försystem. Vi arbetar datadrivet och erbjuder våra kunder smarta digitala lösningar.
Så säger våra kunder
Jag känner en stark tilltro till KlaraPapper. En av de viktigaste anledningarna är att jag kan lita på att de värnar om vår integritet och hanterar våra uppgifter med stor professionalitet. Jag rekommenderar KlaraPapper till alla som växer snabbt och är i behov av struktur.
Adam Rosenholm, Doktor.se
Läs mer
Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700