Jenny gillar: Att vara en i gänget

 

Jenny gillar: Att vara en i gänget

Jenny Myhrberg, redovisningskonsult

Det var under en semester på Gotland som Jenny Myhrbergs magkänsla sa att KlaraPapper var rätt plats för henne. Den ledde henne till en praktikplats som utvecklades till en anställning som redovisningskonsult på kontoret i Stockholm. 

Jag gick en yrkeshögskoleutbildning och skulle söka praktikplats för hösten 2016. Under samma period var jag på semester på Gotland och KlaraPapper hade konferens på samma hotell som jag bodde på. Jag såg dem lite i skymundan när de samlades på dagarna och tyckte att de verkade vara ett så trevligt gäng, berättar Jenny.

KlaraPapper hade ställt upp skyltar på hotellet om sin konferens och där kunde Jenny snappa upp adressen till hemsidan. Där fastnade hon för företagets värdegrunder, trygghet, engagemang och utveckling. Kombinationen med att hon sett personalen på KlaraPapper på hotellet och vad hon såg på hemsidan gjorde att hon tog kontakt.

- Jag kände att det här företaget måste jag skicka in en ansökan till. Det var en riktig lyckoträff! Säger Jenny.

Sagt och gjort, Jenny fick en praktikplats, som utvecklades till ett extrajobb och sedan en anställning som redovisningskonsult.

- KlaraPapper var en väldigt bra praktikplats. De var inte rädda för att låta mig prova olika system och tog med mig på sina grupp- och personalmöten. Jag var en i gänget från dag ett och det är inget man tar för givet som praktikant, säger Jenny.

Sammanhållningen är stark på KlaraPapper. De äter ofta lunch tillsammans och varje måndag äter alla medarbetare frukost tillsammans. Veckorna avslutas med en gemensam fredagsfika.

- Jag har aldrig varit med om en så bra sammanhållning förut. Alla är så trevliga och hjälpsamma, säger Jenny.

Om KlaraPapper

KlaraPapper erbjuder löne- och ekonomi­­tjänster, men vårt erbjudande sträcker sig längre än så. Vi drivs av att utveckla långsiktiga samarbeten där vi på djupet förstår våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar och därigenom kan hjälpa till att bygga starka företag.

Vi jobbar inom två huvudområden: redovisning och ekonomistyrning samt lönehantering och personaladministration. Inom dessa områden erbjuder vi hjälp med att förenkla, driva och styra. Lösningarna är flexibla och skalbara, vilket gör att vi kan samarbeta under många, många år. För oss måste det inte handla om ren outsourcing, det kan lika gärna vara att ni behöver en rekrytering, eller rätt kompetens på plats hos er.

Förenkla

Vi ser över vilka delar som går att digitalisera och effektivisera. Vi inför nya rutiner och digitala verktyg för att det ska bli enklare och mer tidseffektivt.

Driva

Vi hjälper till med att driva ekonomifunktionen löpande inom bokföring, fakturering, bokslut etc. Våra nyckelord är kvalitet, kunskap, och kundnära relationer.

Styra

Vi erbjuder kvalitativ rapportering och väl underbyggd rådgivning som ger bra underlag för att styra verksamheten mot lönsam och hållbar tillväxt.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.