God jul och gott nytt år!

 

God jul och gott nytt år!

Vi vill tacka både nya relationer och gamla vänner för ett gott samarbete under 2017. För oss på KlaraPapper är gemensam utveckling en viktig drivkraft och vi trivs som allra bäst när vi får glädjas åt både våra egna och våra kunders framgångar – och vilket år vi haft! Vi ser fram emot en fortsatt förtroendefull och utvecklande framtid.

Istället för julklappar till kunder och samarbetspartners fortsätter vi på KlaraPapper vår tradition att stödja något eller några av våra kundorganisationers angelägna projekt.

I år av vi valt att stödja HandinHand och deras andelsprojekt ”Jobs for Change” i Kenya. Vi känner stark tro på idén att minska fattigdom genom entreprenörskap och kvinnors företagande och ser fram emot att följa hur projektet i Kajidao County utvecklas under kommande två år.

Vi skänker också en julgåva till vår samarbetspartner World Childhood Foundation som bidrar stort till att skydda barn från våld och exploatering. Dels genom sina många projekt världen över, dels genom att upplysa och informera om sexuella övergrepp som barn utsätts för.

En god Jul och ett gott nytt år önskar vi alla på KlaraPapper!

 

Är du nyfiken på våra tjänster, fyll i vårt kundformulär så hör vi av oss!
 

Om KlaraPapper

KlaraPapper erbjuder löne- och ekonomi­­tjänster, men vårt erbjudande sträcker sig längre än så. Vi drivs av att utveckla långsiktiga samarbeten där vi på djupet förstår våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar och därigenom kan hjälpa till att bygga starka företag.

Vi jobbar inom två huvudområden: redovisning och ekonomistyrning samt lönehantering och personaladministration. Inom dessa områden erbjuder vi hjälp med att förenkla, driva och styra. Lösningarna är flexibla och skalbara, vilket gör att vi kan samarbeta under många, många år. För oss måste det inte handla om ren outsourcing, det kan lika gärna vara att ni behöver en rekrytering, eller rätt kompetens på plats hos er.

Förenkla

Vi ser över vilka delar som går att digitalisera och effektivisera. Vi inför nya rutiner och digitala verktyg för att det ska bli enklare och mer tidseffektivt.

Driva

Vi hjälper till med att driva ekonomifunktionen löpande inom bokföring, fakturering, bokslut etc. Våra nyckelord är kvalitet, kunskap, och kundnära relationer.

Styra

Vi erbjuder kvalitativ rapportering och väl underbyggd rådgivning som ger bra underlag för att styra verksamheten mot lönsam och hållbar tillväxt.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.