Vi hjälper ert företag växa
Som ekonomer ser vi helheten i en organisation. Vi samarbetar med små, medelstora och växande företag som behöver stöd i sin ekonomiprocess. Tillsammans lägger vi grunden för er framtida tillväxt.
Vår vision
Med ett proaktivt och resultatinriktat arbetssätt och kraftfulla digitala verktyg hjälper vi företag att nå ekonomisk klarhet. Vi vill ge våra kunder kompetens och lösningar som inte går att få på annat sätt. Genom att på djupet förstå våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar hjälper vi till att bygga starka företag.
Våra tjänster
Få hjälp med hela ekonomiprocessen eller förstärk en viss funktion – löpande eller tillfälligt. Med en stark kollektiv kompetens hjälper vi kunder med ett brett utbud. Läs mer om våra tjänster: redovisning, ekonomistyrning och lönehantering, rådgivning och rapportering samt rekrytering och interimstjänster.
Om KlaraPapper
KlaraPapper grundades 1997 med en vision om att hjälpa företag förbättra sin ekonomiska rapportering. Sedan dess har vi växt organiskt, både som företag och i vårt utbud. Vid tre tillfällen har vi utsetts till Gasellföretag.

Idag är vi omkring 80 medarbetare med kontor i Stockholm, Östersund och Malmö. Vi hjälper företag genom hela ekonomiprocessen och vi drivs av att se våra kunder växa.
Att jobba på KlaraPapper
Vår kultur bygger på tillit, kunskap och glädje som sprider sig internt och till kunder. Vi vill ständigt hitta nya sätt att fortsätta stärka och utveckla våra medarbetare, och därmed även KlaraPapper som företag. På KlaraPapper pratar vi ibland om ”KP-andan” – den stämning som man känner av så snart man kliver innanför våra dörrar. Varm, kunnig och välkomnande.
Vill du jobba hos oss?
Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar på dina frågor.
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700