Vi erbjuder rådgivning och specialisttjänster
Våra specialister hjälper dig med frågor som rör din verksamhet. Det gäller bl.a. rådgivning inom redovisning, moms och skatt eller inom finansiell rapportering och regelverksfrågor.
Hur kan KlaraPapper hjälpa er?
Med oss som rådgivare kan du känna dig trygg. Våra konsulter har utbildning och gedigen erfarenhet inom sitt specialistområde.

Vid behov kan vi även ta hjälp av en av våra många samarbetspartners, ett nätverk som vi byggt upp under 20 års tid.
Finansiell Rapportering & Regelverksfrågor
Våra konsulter stöttar dig med frågeställningar inom finansiell rapportering. Exempelvis frågor kring den legala rapporteringen enligt uppställda lagar och krav eller den interna rapporteringen som ska utgöra beslutsstöd för din verksamhet.
Redovisning, moms och skatt
Våra konsulter stöttar dig med frågeställningar inom redovisning, moms och skatt. Det kan ibland kännas svårt att orientera sig bland alla lagar, krav och regler. Vi fokuserar på vad som är relevant vägledning utifrån din verksamhets specifika behov i både enkla frågor till mer komplexa utredningar.
Bolagsbildning och bolagsfrågor
Står du inför att komma igång med din verksamhet? Vi erbjuder tjänster kopplat till bolagsbildning. Vi hjälper dig att komma igång, och ser till att vara ett stöd i alla frågor du har i och med att du startar upp och växer med ditt bolag.
Specialisttjänster
Vi erbjuder specialisttjänster kopplat till ditt företags ekonomi och administration. Det kan vara frågor eller projekt inom ekonomistyrning, riskhantering, regelefterlevnad, kartläggning processer/rutiner effektiviseringar, cashmanagement, investeringar, finansiering eller stöd i att ta fram policy, mallar och modeller.
Kundcase: Läs mer om våra kunder
KlaraPapper kunde snabbt ge oss vägledning och tillsammans kom vi fram till vilka behov vi hade. Jag upplever att de förstod vår vision om en effektiv ekonomifunktion och de bemöter oss alltid med bra lösningar.
Lena Karlsson, Brandskyddsföreningen
Läs mer
Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700