Kraftfull rapportering som ger er kontroll
Utveckla verksamheten och fatta bättre beslut med knivskarp rapportering och underlag. Vi erbjuder skalbara lösningar för hela organisationen, med inbyggd styrning och säkerhet.
Analysera verksamheten med KlaraPapper
Enkelt att
använda
Vi ser till att ni snabbt får upp farten och arbetar smidigt i befintliga lösningar, genom att integrera och anpassa rapporteringen så att ni enkelt kan analysera och dela er data.
Välgrundade beslutsunderlag
Anslut datakällor, ge liv åt din data och dela insikter. Utforska, analysera och visualisera högkvalitativ data i kraftfulla rapporter. Det ger trygghet att fatta välgrundade beslut.
Microsoft Power BI från Office 365
Vi använder Power BI som erbjuds som en del av Office 365, vilket underlättar för organisationer som redan använder Officepaketet.
Vi använder främst Power BI, en affärsanalystjänst från Microsoft som är integrerad med andra verktyg från Microsoft, som till exempel Excel. Ni kan också ta del av rapporterna om ni använder Google, Salesforce eller en annan lösning. Oavsett om ni vill göra mycket eller lite på egen hand har ni alltid tillgång till våra konsulter som hjälper er längs vägen.
Vill du veta mer om hur vi kan jobba ihop?
Vad säger våra kunder?
KlaraPapper kunde snabbt ge oss vägledning och tillsammans kom vi fram till vilka behov vi hade. Jag upplever att de förstod vår vision om en effektiv ekonomifunktion och de bemöter oss alltid med bra lösningar.
Lena Karlsson, Brandskyddsföreningen
Läs mer
Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Stockholm
Besöksadress
Kungsgatan 71, Stockholm
Postadress
Box 1062
101 39 Stockholm
Telefon
08-522 49 700
Östersund
Besöksadress
Akademigatan 4A, Östersund
Postadress
Box 221
831 23 Östersund
Telefon
08-522 49 700