Utbildning i moms

28 MAJ: MOMS

– för användare av MS Dynamics 365 Business Central (fd. Dynamics NAV)

Momshantering är en central del i ekonomihanteringen i Business Central. Det är därför viktigt att förstå Business Centrals momsinställningar, hur man stämmer av momsen och var man jobba med felsökning om momsen inte stämmer. Vi hjälper dig att komma igång med de vanligaste frågorna ekonomer har runt momshanteringen i Business Central. Som komplement till kursen kommer ni också få möjlighet att ställa era momsfrågor till Martin Jacobsson, en erfaren momsexpert. Efter avslutad kurs kommer du direkt få användning av dina nya kunskaper i Business Central.

Kursledare: Ann-Charlotte Berselius

Ann-Charlotte är en av landets främsta experter inom ekonomi­modulen på MS Dynamics 365 Business Central. Hon är en van utbildare och konsult och har jobbat med Microsofts affärssystem i drygt 15 år. Ann-Charlotte har jobbat med stora globala jättar och små lokala företag i en mängd olika sektorer.

Momsexpert: Martin Jacobsson

Martin har jobbat med skatt och moms i drygt 20 år och är sedan drygt sju år partner inom moms på Grant Thornton. Martin har jobbat med allt från stora internationella bolag till mindre svenska uppdrag.

Info & anmälan
  • Plats
Kungsgatan 71, Stockholm
  • Tid
28 maj 2019
kl 8:45-16:00
  • Kostnad
5 450 kr exkl. moms.
Lunch och fika ingår.
ANMÄLAN